Plasztikázásra van szüksége?

A külső és belső harmónia minden ember számára elengedhetetlen. Tudjuk, hogy a plasztikai sebészet segítségével a teljesebb, boldogabb és egészségesebb élet nemcsak egy elérhetetlen álom már. A plasztikai sebészeti eljárások közül nem meglepően a mellplasztika a legelterjedtebb. Ez visszavezethető a súlyos önbizalomhiányra és ebből fakadó párkapcsolati vagy szexuális problémákra.

Az arcunk mutatja az öregedés első jeleit, ami szinte mindenki számára igen megterhelő lehet lelkileg. Ahogy telik az idő a ráncok egyre erőteljesebben jönnek elő. Ezek a szembeötlő változások után sokakban felmerül, hogy plasztikai sebészhez forduljanak. A beavatkozás eredménye mindig természetes hatást kelt, lényeg hogy elkerüljük a bőr túlfeszítését. Ezzel megmarad a bőr természetes mozgása.

15718637_s

Őrizze meg arca fiatalságát

Nagyon sok ember zavarja, hogy elálló füleik vannak. Ez a kis esztétikai kellemetlenség főként a nők esetében a mindennapi hajviseletet is befolyásolhatja. A plasztikai sebészet eszközeivel ma már ezek a szépség hibák is orvosolhatóak. A fülplasztika akár már 6-7 éves kórtól is elvégezhető.

Ahogy múlik az idő nem csak az arcunk veszít fiatalságából, hanem a szemünk is. A felső szemhéjak, ha megnyúlnak az nem csak esztétikailag lehet kellemetlen, de látásunkat is befolyásolhatja akár. Az alsó szemhéjak megnyúlásánál a szemünk alatt zsírszövetek előredomborodnak, így táskásabbnak és fáradtabbnak tűnik szemünk.

Az orr sok esetben nem szabályos alakú vagy túl nagy, így nincs összhangban az arcunkkal. Az arcunk legkényesebb területe az orr és környéke, ezért minden beavatkozás előtt számítógépes grafikai tervezéssel pontosítjuk az elképzeléseket.

A nőiesség szimbóluma a telt ajak. Az ajkak nagysága nagy szerepet játszik az arc harmóniájában. Ha alsó és felső ajkunk mérete vagy vastagsága nagyon különbözik, furcsa disszonanciát eredményezhet arcunkon. Itt jegyeznénk meg, hogy a legtöbb ember felső ajka keskenyebb, mint az alsó. Fontos azonban, hogy a két ajak mérete ne különbözzön egymástól feltűnően.

Rengeteg nőnél a terhességet vagy szülést követően a hasfal izomzata nem áll helyre, hanem kitágul. Ugyan úgy tapasztalható súlyfelesleg esetén is. Hasplasztikával ilyen jellegű problémákat meg lehet oldani.

A hason, csípőn, derékon, vagy más helyeken kialakult zsírfelesleg a legtöbb embert zavarja. Ilyenkor esztétikai, egészségügyi, valamint higiéniás szempontokat figyelembe véve gondolhatunk a zsírszívásra. A beavatkozás szigorúan csak alakformáló műtét, nem helyettesíti az egészséges életmód kialakítását.

Minden plasztikai beavatkozás után a beavatkozás helyén heg marad. Ezek a hegek hegkorrekcióval megszépíthetőek.

a

Vélemény, hozzászólás?