Divatosan a munkahelyen is!

Az unalmas blúzokat és kosztümöket el kell felejteni. A munkahelyen is lehet divatosnak lenni. Az iroda szürke falai között is lehet elegánsan és stílusosan öltözködni. Nagyon fontos, hogy az egyszerű, monoton hétköznapokban is a nők odafigyeljenek a megjelenésükre. A nők ne féljenek új színeket bevinni öltözködésükbe, hiszen a monoton világban így a siker nem maradhat el. Minden nőnek meg kell mutatnia azt, hogy mennyire energikus.

2

A női divat

A piros színnek lehet frissítő hatás elérni, illetve lehet vele erősíteni a nőies megjelenést is. Aki a piros színt választja, annak ajánlott egy kicsit merészebbnek lenni, és hozzá hasonló vadító árnyalatú kiegészítőket választania. Egy csinos magassarkúval párosítva biztosan minden férfi szemet meg lehet fogni.

Érdemes az egyszerű szetteket feldobni valami feltűnő mintákkal. Érdemes a fekete fehér mintákat keverni, de akár saját ötletekkel is érdemes kísérletezni. Persze nem kell túlozni, nagyon figyelni kell a részletekre, mert például egy elegáns lapos talpú cipőben is lehet egy nő igazán nőies.

A nyári ruhák az őszi szezonban is nagyon divatosak tudnak lenni. Ami a legjobb az egészben, hogy a színekben sem kell változtatni, hiszen nem kell hűvös színekre változtatni. Érdemes ilyenkor friss és vidám árnyalatokat választani, mint a zöld. Ehhez kitűnően passzolnak az ezüst kiegészítők.

Ma már szinte kötelező elem a karóra, amely mára már igazából csak egy kiegészítő elemként szolgál. Már a táskák területén is nagy változásokat lehet tapasztalni, hiszen már nem érvényes az a szabály, hogy a táskának passzolnia kell a cipőhöz.

Az alábbi oldalon olvashatnak különböző cikkeket a női divatról.

 

a

Vélemény, hozzászólás?